Let's Make Robots!

Picaxe

  • Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedsort iconLast reply
Wireless Control06 years 18 weeks ago
by jac.diamond
n/a
Broken Picaxe 28x1 board46 years 16 weeks ago
by Tw04Fl1nch1ng
6 years 13 weeks ago
by Tw04Fl1nch1ng
Dividing a word into bytes on Picaxe?66 years 16 weeks ago
by fritsl
6 years 16 weeks ago
by fritsl
L298N motor drive and Picaxe86 years 15 weeks ago
by Faris
6 years 15 weeks ago
by Faris
Can't get sound detecting circuit to work with picaxe 28x116 years 10 weeks ago
by renkku
6 years 9 weeks ago
by renkku
picaxe programming sd2176 years 10 weeks ago
by michaelboyd
6 years 7 weeks ago
by michaelboyd
Motors strange movement???36 years 10 weeks ago
by Faris
6 years 9 weeks ago
by Faris
Serial communication gives weird readings56 years 9 weeks ago
by Nicolai
6 years 9 weeks ago
by Nicolai
My mac recognizes the usb cord as a modem, cant connect picaxe.06 years 9 weeks ago
by Nathvi
n/a
Output Issues56 years 7 weeks ago
by Mr. Roboto
6 years 7 weeks ago
by Chris the Carpenter
Ports or Pins?56 years 7 weeks ago
by Mr. Roboto
6 years 7 weeks ago
by djhesit8
Internal timer56 years 7 weeks ago
by zthom
6 years 6 weeks ago
by zthom
Object tracking with a SRF05 sensor66 years 6 weeks ago
by phozon
6 years 5 weeks ago
by Dannyv
1000 Lines or 4000 Lines?36 years 6 weeks ago
by Mr. Roboto
6 years 6 weeks ago
by Chris the Carpenter
Two +V and 0V36 years 6 weeks ago
by Mr. Roboto
6 years 3 weeks ago
by UltraMagnus
Electrical Noise and Servos26 years 6 weeks ago
by Mr. Roboto
6 years 6 weeks ago
by Chris the Carpenter
Programming Cable Connector136 years 4 weeks ago
by Mr. Roboto
5 years 50 weeks ago
by nuumio
How I can get a same frequency sound with do_loop function26 years 3 weeks ago
by MUWtomi
6 years 3 weeks ago
by fritsl
Help me connect Xbee to Picaxe!46 years 3 weeks ago
by renkku
5 years 51 weeks ago
by renkku
picaxe 08M and servo/servopos - frequency problems?26 years 1 week ago
by rik
6 years 1 week ago
by rik
object detection46 years 1 week ago
by phozon
5 years 51 weeks ago
by MG2R
XBee, my new headache! **PROBLEM SOLVED** 76 years 1 week ago
by renkku
5 years 14 weeks ago
by MDH
Problems with I2C -- DISCARDED36 years 3 days ago
by MG2R
6 years 3 days ago
by MG2R
Two I2C-slaves ==> i2cslave-command repeated?35 years 51 weeks ago
by MG2R
5 years 51 weeks ago
by Chris the Carpenter
Connecting AXE033 to Picaxe95 years 51 weeks ago
by GranTotem
5 years 51 weeks ago
by GranTotem