Let's Make Robots!

LMR Search

Is the search thingy here not working, or is it just me? Seriously, I don't know if it's because I use Chrome, or if it's just not working. I tried to search to see if anything was said about this, but well...you know...I can't. 

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

I like the drama, Rik.

BTW. Tried searching for Chuck lately?

haha !! i forgot about that one!

try this http://www.albinoblacksheep.com/text/victories.html 

The LMR search engine is officially screwed up and it will officially be fixed nice really soon. Any day now. Rudolph is already runnning a test site which demonstrates the search problems are over after a few sofwtare updates.

We still do not understand what breaks it, but we have a fix. If you have patience.

BTW, not all searches produce a blank page. Some (most?) just work as expected. That is the really screwy part. And it seems to change with time (dum dum DUMMMM!)

Yeah, I can search once, and everything after that is blank... =/
Yeah, i've noticed the search is a little funky. If I type in certain things, it doesn't return anything except a completely white, blank page. But for most tags it works.
I was going to say it's just you after trying a single search. That first one went fine, but now each search is turning up a blank page. That is in both Firefox and IE. Of course this could alos be my ISP, which seems to lose DNS periodically.